Onze merken

Het wondermiddel genaamd Olaplex is enorm populair. Maar wat is Olaplex nu eigenlijk en wat kan je er allemaal mee? Waarom is Olaplex zo geweldig?
Wij leggen het je uit!

Is je haar beschadigd? Is je haar droog en dof? Zwak en futloos? Of breekt je haar soms zelfs volledig af? Olaplex to the rescue! De schade aan je haar ontstaat doordat bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden door processen zoals het verhitten van je haar met een stijltang of föhn en het blonderen of verven van je haar. Deze chemische en thermische behandelingen breken de zwavelbruggen in je haar. Deze verbindingen, de zwavelbruggen, bepalen de stevigheid van je haar. Raken deze beschadigd, dan is het resultaat zwakkere lokken.

Wij zijn gespecialiseerd in Brazilian Deluxe!

De Brazilian Deluxe is de meest innovatieve treatment van dit moment!

Deze behandeling kan het haar permanent stylen ZONDER de zwavelbruggen te breken.
De treatment is zowel als een permanente straightening als een tijdelijke treatment toe te passen. Dit ZONDER dat het haar chemisch wordt belast.

VOORDELEN VOOR DE KLANT:
Geen haarbreuk meer – Het haar wordt zachter en gladder – regeneratie van de haarschade – Makkelijk te stijlen en Föhnen – Geen pluizend haar meer – Geen scherpe chemicaliën –  GEEN formaldehyde

Ons team

In onze kapsalon kunt u terecht voor alle voor komende werkzaamheden zoals: knippen, föhnen, watergolven, permanenten,  coupe soleil, highlights, opsteken en bruidkapsels. Ons team volgt regelmatig bijscholingen op vaktechnisch gebied zoals kleuren, permanenten, knippen van lang haar en productkennis. Wij vinden dit absoluut noodzakelijk om onze klanten structureel de kwaliteit en service te kunnen blijven bieden die ze van ons gewend zijn.

Tarieven

hartje

Knippen & kleuren

Knippen Dames €22,50
Knippen Heren €22,50
Kinderen Knippen t/m 10 jaar €20,00
Knippen & Föhnen €36,50
Knippen & Kleuren €53,00
Knippen, Kleuren & Föhnen €61,50

Knippen & kleuren

Balayage, Toning, Knippen & Drogen €109,50
Coupe Soleil vanaf €47,00
Kleuren €45,00
Kleuren & Föhnen €54,50
High/Low-Lights lang haar €62,50
High-Lights kort haar €38,50

Meer mogelijkheden en combinaties zijn te vinden als u online een afspraak maakt.

 

Fohnen & opsteken

Föhnen €23,50
Föhnen & Opsteken €29,00

Curls

Permanent, Knippen & Föhnen vanaf €61,00

Treatments

Olaplex handeling vanaf € 30,00